Currencies:  

Hjem ::  Barbour Menn Jakker ::  Barbour MennVattert Jakker ::  Barbour Akenside Quilted Jacket Navy - MQU0056NY91

Barbour Akenside Quilted Jacket Navy - MQU0056NY91

our Price: 1,468.53 NOK  881.98 NOK
Du får : 40% avslag
  • Modell: Barbour jakke 3484Legg til handlevogn: decreaseincrease    

Barbour Akenside Quilted Jacket Navy - MQU0056NY91 gi ekstra varme til deg, Barbour voks jakke er slitesterkt utendørs klær som er kjent for holdbarhet og utmerket quality.welcome å bestille.Beskrivelse
Den klassiske Barbour quilt er gitt en moderne vri med Akenside, med en signatur diamant dyne med fire lommer foran og laget med en moteriktig slank passende kropp.
Med en smart ytre, vattert til varme, Menn lette vatt, er Akenside en strålende hverdag jakke for de som leter etter en dyne med en ekstra stilig kant. En skrøddersydd passform, lett innsvinget og brystet patch lommer legge den moderne utseende, Mennn en klassisk cord krage og snap stud foran speilet den tradisjonelle utformingen av populære Barbour vattert jakker.
Finnes i to farger og i et omfattende utvalg av størrelser fra Gun Room samlingen, er det country-inspirert Akenside en allsidig jakke perfekt for vinterdager.
Du vil kanskje også like......

Fraktinformasjon

paypal.jpg

Betalingskort

cards.jpg

Copyright © 2019 www.nobarbouroslo.com. Powered by Barbour OsloRSS Product Feed :: Barbour Akenside Quilted Jacket Navy - MQU0056NY91