Currencies:  

Hjem ::  Barbour Kvinner Jakker ::  Barbour Kvinner Vokset Jakker ::  Barbour Belsay Waxed Jacket svart - LWX0050BK91

Barbour Belsay Waxed Jacket svart - LWX0050BK91

our Price: 2,450.79 NOK  1,372.86 NOK
Du får : 44% avslag
  • Modell: Barbour jakke 2100Legg til handlevogn: decreaseincrease    

Barbour Belsay Waxed Jacket svart - LWX0050BK91 ser stilig med moderne design, billige Barbour jakker stikkontakten er lett å komme til, og er tilgjengelig i en rekke utførelser og du vil bli fascinert av eksisterende alternativer på nettet.Beskrivelse
Belsay er et tradisjonelt, lengre lengde vokset jakke for kvinner, kantet med et varmt quilt og nå tilgjengelig i tre klassiske farger fra land samlingen.
Denne jakken er ideell for de som ønsker en jakke med mer dekning, og en klassisk Barbour utseende. Laget med en tradisjonell, mellom Sylkoil voks, som har en rik, matt finish, er Belsay en vanntett jakke, med en myk vattert for isolasjon. Innvendig har Belsay integrert glidelås for ekstra zip-in liners for en ekstra boost av varme i de kalde vintermånedene.
Tartan trimmer på mansjettene og under kragen legge en sjarmerende detalj til dette praktisk pels, Mennn formet sømmer trekke inn til flatere rundt midjen og gir denne jakken en avslappet, Menn likevel elegant silhuett.
Tilgjengelig i en rekke størrelser, er Belsay en slitesterk og allsidig jakke med en smart, landskap-inspirert look.
Du vil kanskje også like......

Fraktinformasjon

paypal.jpg

Betalingskort

cards.jpg

Copyright © 2020 www.nobarbouroslo.com. Powered by Barbour OsloRSS Product Feed :: Barbour Belsay Waxed Jacket svart - LWX0050BK91