Currencies:  

Hjem ::  Barbour Menn Jakker ::  Barbour MennWaterproof Jakker ::  Barbour Galbi Vanntett Jacket svart - MWB0408BK11

Barbour Galbi Vanntett Jacket svart - MWB0408BK11

our Price: 3,680.62 NOK  1,842.65 NOK
Du får : 50% avslag
  • Modell: Barbour jakke 5346Legg til handlevogn: decreaseincrease    

Barbour Galbi Vanntett Jacket svart - MWB0408BK11 ser flott ut og makey deg varm om vinteren, attraktiv Barbour voks jakke med internasjonal appell er mer sannsynlig å bli solgt som varmt hvetebrød i markedet enn noe annet merke. Beskrivelse
Galbi er en multi-pocket vinterjakke med fast hette med refleks panel, borrelåsjustering og drawcords for ekstra stormproofing rundt midjen og hette.
Laget med en bomullsblanding vanntett og pustende drop-lined stoff, er den Galbi vær-klar, uten å glipp av stilen. En mote slank kutt hugs kroppens flatterende formen Mennn den fortsatt er komfortabelt og romslig nok for en varm chunky laget under. Flere zip-close vents og hindre jakke fra overoppheting på varmere dager.
Designet for flere bruksområder, de ulike lommer på denne jakken gi et tilpasset, målrettet utseende inspirert av historiske militære jakker fra Barbour arkivet. Med fire passpolerte lommer på baksiden av pelsen og to hip-høyde frontlommer, og fire brystlommer den Galbi er gøy å utforske og praktisk å bære.
Denne jakken er tilgjengelig fra Dept. B herreklær samling .
Du vil kanskje også like......

Fraktinformasjon

paypal.jpg

Betalingskort

cards.jpg

Copyright © 2020 www.nobarbouroslo.com. Powered by Barbour OsloRSS Product Feed :: Barbour Galbi Vanntett Jacket svart - MWB0408BK11